Premium Health Products - New Products

декември 20, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Мммм... дааа, няколко нови продукта от Premium Health Products. Готови ли сте да ви ги покажа? Тук имаме неща за лице и тяло, които гръцкият бранд съвсем скоро прибави към така добре познатите ни. Чудесно допълниха серията и най-после имаме мицеларна вода, почистващ гел и околоочен крем. Ще ви разкажа малко повече за тях. 
Освен това започвам и нова, вече трета опаковка от много любимото ми мляко за тяло Panthenol Extra Body Milk. То съдържа пантенол, витамини А и Е и масло от шеа. Консистенцията му е под формата на не много гъсто мляко с жълтеникав цвят и уникален аромат. Нанасям го след душ, за да хидратирам и успокоя кожата. Абсорбира се напълно и не оставя неприятен филм или петна. Уникално добре окемотява, а ароматът му е просто върховен! Обичам да го усещам въху кожата си. Истинско блаженство е! Щом съм изхабила толкова много тубички от него, въпреки че имам доста лосиони и кремове за тяло, значи наистина го намирам за отлично! Няма да спра да го хваля!
Друго, на което много се зарадвах, че най-после имат, е мицеларна вода - Panthenol Extra Micellar True Cleanser 3 in 1. Тя е в прозрачна бяла тубичка, като има малка разфасовка от 100 мл, която е удобна за път, както и голяма от 500 мл, която пък е много икономичен вариант и може би ще стигне за месеци наред. При мен пристигна малкия вариант и веднага я пробвах. Прозрачна е, без никакъв аромат. Съдържа пантенол и екстракт от краставица, не съдържа алкохол. Подходяща е за всеки тип кожа, особено чувствителна. Пише, че освен почистваща е и подхранваща и тонизираща кожата. Също така редуцира появата на зачервявания. Влюбих се в нея още първия път след като отстраних грима си с нея. Много деликатна и ако мога да нарека "мека" мицеларна вода, грижеща се за кожата, но и същевременно почистваща отлично. Страшно бързо премахна грима, включително разтвори и изтри спиралата. Остави лицето ми с чувство за мекота и изключителен комфорт. Дори не е нужно след това да го изплаквам с вода или да доизмивам останал грим с измиващ гел. Няма никакъв филм върху лицето, просто е чудесна! Също така не щипе на очите и не ги дразни, нещо, на което много държа в една мицеларна вода. В следващите няколко използвания мнението ми се затвърди. Усещах кожата си не само много чиста, но и много, много свежа. Изключително добър продукт!
Мисля, че гелът за лице Panthenol Extra Cleansing Gel се приема изключително добре и от новите продукти имено той придоби доста голяма популярност. Измиващият гел е в мека тубичка, подобна на тази на млякото за тяло. Консистенцията му е гелообразна, със средна гъстота, прозрачна. Има аромат на чистичко. Съдържа пантенол, алантоин и лайка, без сапуни и парабени. Използвам го в банята по време на душ, както и всекидневно в края на деня, за да отстраня замърсяванията по лицето си. Понякога имам чувството, че кожата ми е магнит за мръсотии. Никога не пипам лицето си с ръце, стремя се да не го чопля и въпреки това, имам чувството, че е супер мръсно. Това гелче ми дава доза свежест и почиства до съвършенство. След кратко масажиране образува мнооого хубава пухкава, гъста пяна. Още с изплакването му усещам колко по-леко и чисто се чувства лицето ми. 
Преди много време имах техния дневен крем за лице и помня, че го бях изхабила до последната капка. При мен това се случва, само, ако кремът наистина е добър. Преди две седмици тепърва тествах околоочния крем Panthenol Extra Triple Defense Eye Cream и много се вълнувах относно тази наша първа среща. Той е в тубичка със заострен край, подпомагащ по-прецизното му нанасяне в зоната около очите. Съдържа арганово масло, тетрапептид, хиалуронова киселина, екстракти от бял чай и гроздови семена, които са в състояние да осигурят силно анти-бръчки и антиоксидантно действие. Тези съставки могат активно да допринесат за намаляване на бръчките, както и за незабавно подобряване на тъмните кръгове и торбички, които могат да се образуват под очите. Подсилва се с рибоза, естествени овлажняващи фактори, витамин Е, масло от шеа, алое вера и алантоин, които предлагат противовъзпалително действие на тъканите под очите, осигуряват богата хидратация на долните слоеве на епидермиса и помагат за увеличаване на еластичността. Кремът има бяла пухкава текстура, която е изключително лека и бързо попиваща в кожата. Избистря зоната около очите и изглaжда кожата много добре. Харесва ми, че не е тежък и не оставя мазен филм около очите. Нанасям го сутрин след дневния крем и ми действа много добре. Препоръчвам го на всички, които търсят лек, приятен и напълно попиващ околоочен крем.

Кой продукт ви звучи готино и бихте искали да опитате? Можете да ги разгледате тук

Целувки и до скоро!

0 коментара: