Светлоотразяващ спрей Albedo100 Reflective Spray

декември 22, 2018 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Днес ще си говорим на една тема, която е малко по-различна от гримове и козметика, а именно - безопасността по улицата. Това е изключително актуална тема, много дискутирана в последните няколко години. Още от детската градина учим децата как да пресичат правилно, как да се движат безопасно по улиците, да различават светофара, да пресичат само на пешеходни пътеки, да вървят от вътрешната страна на тротоара и изобщо на всичко, свързано с безопасното движение по пътищата.

За съжаление колкото и много да говорим по темата, винаги има неприятни инциденти, за които непрекъснато слушаме. Все пак има начин те да се намалят или избегнат, ако самите ние сме по-отговорни. Наскоро моите приятели от сайта Чисти обувки ни представиха нови продукти, които са изключително ефективни, полезни и дори необходими за нашата безопасност. Това са спрейове и рол-они, които отразяват светлината. С тяхна помощ ще бъдем по-забележими на пътя, улицата, тротоара и бихме могли да предотвратим неприятни инциденти. Те са изключително иновативни шведски продукти на марката Albedo100. Лично аз много им се кефя и определено смятам за уникална идея. Продуктите са безцветени, прозрачни, с временен ефект и напълно безопасни. Използват се изключително лесно. Просто флаконът се разклаща и се напръскват дрехите, шапките, ръкавиците, обувките, раницата и изобщо всичко, което ще носим с нас в тъмното. Може да се напръска само част от предмета или просто да нарисувате нещо върху него. За да видим точно какво се е получило и как ще изглежда в тъмното, можем да направим снимка с телефона с включена светкавица. Можем да почистим предметите много лесно, като просто след това дрехите се изпират, а повърхностите на предметите се избърсват. Моите спрей и рол-он са за дрехи. Пробвах как работят, като спреят ми хареса с една идея повече, защото се нанася сякаш по-бързо и лесно. Напръсках върху една раничка и нарисувах снежинка. Няколко пъти вече излизам с нея и наистина виждам как се отрзавява в тъмното.
Също така се предлага и светлоотразяващ спрей за оборудване, с който можете да напръскате колелото, мотора, каската, тротинетката, скейтборда, бебешката количка, каишката на домашния любимец, детската играчка и какво ли още не. Така отново лесно и ефективно можете да превърнете, всяко свое оборудване или части от него в светлоотразителни.

Освен тези спрейове и рол-они има и такива за домашни любимци, с които просто да ги напръскате, за да светят в тъмното. Работят на същия принцип като другите, но тези са специално за кучета и котки и са напълно безвредни за тях и за здравето им. Отново е прекрасна идея, с която домашният ви любимец ще бъде защитен. Вие пък няма да се притеснявате, когато го извеждате на разходка в тъмното. Би бил идеален за моята малка Котенка, когато я водя на разходка.


Разгледайте всички продукти на chistiobuvki.com. Нали са прекрасна идея и ще ни помогнат да се чувстваме по-безопасно в тъмното?



Целувки и до скоро!

0 коментара: