Rosita Екстра-върджин рибено масло

януари 18, 2019 Maia Georgieva 1 Comments


Привет на всички!
Как сте?

От няколко дена се каня да ви покажа един превъзходен продукт и ето, че дойде време да го направя. Точно, когато има грип и има обявена грипна епидемия е прекрасен момент, да ви разкрия един продукт, който много би помогнал да подсилите имунната си система. Чела съм много за рибеното масло и знам колко полезно е то за нас. Укрепва не само имунната система, но и подпомага сърдечносъдовата система, мускулите и ставите, косата, кожата, ноктите, костите и зъбите. Това е най-добрият източник на Омега-3 мастни киселини, които могат да предотвратят сърдечно-съдови заболявания, подобряват съня и зрението, борят се с депресията и безпокойството. Препоръчвам този естествен продукт на всички, които искат да бъдат здрави. Както знаете - хубаво е да се приема по време на бременност (след 4-ти месец най-рано), както и през първите години (след 9-10 месец) на детето, за да расте здраво и силно.

Досега всяка зима си купувах и пиех рибено масло под формата на малки капсулки, по 5-6 на ден. След нова година от RealFood ми предложиха да ми изпратят една бутилка екстра-върджин рибено масло Rosita. Не се поколебах и веднага приех предложението. Рибеното масло от треска е прясно, диво и сурово, съдържа 100% сурово и диво екстра-върджин масло от черен дроб на треска (Gadus Morhua)(с минимално съдържание на розмарин и натурален витамин Е – антиоксиданти). Произведено е в Норвегия. Rosita е доказала се с годините фирма и следи стриктно производството, като прави тест и проба на всяка една партида рибено масло. Прочетох, че процесът на извличане е изключително иновативен и не се използват никакви химикали, разтворители или механични устройства. Маслото е страхотно - напълно нерафинирано и за направата му не се използва топлинна обработка, което запазва неговата хранителна стойност. Така то остава един от най-богатите източници на Омега-3 мастни киселини, мастноразтворим витамин А и витамин D3.

Бутилката е стъклена и изключително качествена, като самия продукт. Затваря се здраво и не позволява уливане. Задължително трябва да се съхранява в хладилник след отваряне на бутилката. Ако ни се наложи да пътуваме, може да си вземем рибеното масло, без да трябва да го слагаме в охладител. Простo като пристигнем трябва пак да си го сложим в хладилник. Рибеното масло е течно, доста мазно и с вкус и аромат на риба. Течността е доста гъста, тежка и богата. Започнах да го пия веднага щом го получих и така до днес. Изградих си навик всяка сутрин да пия на гладно (препоръката е сутрин по време на хранене, но може и на гладно) по една чаена лъжичка от него (5мл.). Преди това хубаво го разклащам, за да смеся добре всички съставки. Вкусът на риба е много истински, сякаш наистина, току-що съм похапнала по-мазна риба. По принцип обичам да ям риба и вкусът на рибеното масло не е неприятен за мен. Някои хора са по-чувствителни откъм вкусове и не би им се понравил по-осезаемият рибен вкус. Знам, че ако хапнете след това чери доматче или лъжичка мед ще забравите изобщо, че сте взели рибено масло и ще премахнат вкуса му от устата ви. Бутилката е 150 мл и би стигнала за месец - 30 дневен прием. Както казах, моята я получих в началото на месеца и вече съм я преполовила. Изключително, излючително доволна съм от продукта и определено много повече ми харесва от капсулования му вид. Някак по-истински и натурален е за мен. Действа ми много добре и не спирам да го хваля. Много качествен продукт, на който можете да заложите, за да бъдете по-здрави. Мисля, че е най-качественото екстра-върджин рибено масло, което би могло да се намери у нас. 


Можете да откриете продукта на https://realfood.bg/. Цената му е 89 лв. Опитвали ли сте го?
Покривка: Banggood


Целувки и до скоро!

1 коментар:

  1. Здравейте, поръчах си бутилка от маслото в което забелязах, че плуват нещо като кристалчета или пухчета на дъното. Това нормална консистенция ли е?

    ОтговорИзтриване