Essence & Catrice New Products

март 10, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Новинки от Essence и Catrice. Много обичам да тествам техни продукти. Сега имат нови серии и пробвах няколко нови неща. 
You better work! е лек тониран дневен крем за лице подобен на BB крем. Идва в мека и много симпатична тубичка, която не заема почти никакво място сред гримовете ми. Има два цвята - light и medium. Моят е светлият и напълно пасва на тена на лицето ми. Текстурата му е идея по-течна, с доста тъмен цвят на пръв поглед. Всъщност, щом го наненса на лицето си се слива идеално и ми пасва много добре. Нанася се изключитлно бързо и лесно. Харесвам да го използвам в сутрините, в които бързам и нямам много време за грим. Поставям го върху дневния крем с ръце. Докато го разнасям между пръстите си, се усеща леко мазничък. Поставен върху лицето обаче става матов и стои прекрасно на кожата. Нито я изсушава, нито пък стои озарена. Има средна покривност и леко прикрива зачервявания и пъпчици. Харесва ми, че изравнява тена, не стои като маска, лицето ми не лъсва, дава свеж вид на кожата и е изключително лек. Чувствам се уверена с него и смятам, че напълно може да замени един фон дьо тен с по-лека покривност. Чудничък е! Можете да прочетете повече за него на www.dodis.bg Цената му е 8,49 лв.
Другото на Essence, което пробвах е лакът за нокти Shine Last & Go Gel Nail Polish. Серията не е нова, но е с обновени опаковки и нови цветове. Формулата им е същата. Моят е цвят 28 Razzle Dazzle. Пракрасен брокатен сив лак. След като се нанесат два слоя на ноктите стои много плътно. Само, ако се вгледате бихте разбрали, че всъщност е направен от множествно мини брокатени частици. Стои блестящо и много яко. Много харесвам формулата му и определено ще грабна още цветове. Всички можете да видите ето тук. Струва 2,79 лв.
Продължавам с още един лак за нокти. Catrice More Than Nude Nail Polish е нов лак за нокти, предлагащ пет различни нежно блестящи телесни нюанса. Тук по-интересното е, че те са подходящи и пасват на всеки тип кожа, че видимо освежават ноктите и че са веган. Моят е цвят 02 Pearly Ballerina. Много, много красив цвят. Основата е бледо розова с лилав оттенък. Формулата е полупрозрачна и с три пласта получаваме около 80% покритие. Плочката на нокътя се вижда, но блести красиво в лилави нюанси. Това е и целта на лака - да се придаде лек загадъчен цвят с много интересен блестящ светлинен ефект. Опредено вече ми е фаворит за пролетта. Няма как да не кажа нещо и за тази красива опаковка. Просто е уникална! Капачката всъщност е от две части. Горната се сваля и под нея се крие нова, която е много по-удобна за прецизно нанасяне. Капачката в розово злато просто прикрива по-малката. Съвсем скоро ще ви покажа снимки как стоят двата лака върху ноктите. Ако и на вас ви харесва, можете да го разгледате на www.dodis.bg. Цената е 7,19 лв.
Последното нещо, за което ще ви разкажа малко повече е може би най-големият хит в момента сред новостите на Catrice, а именно червилото Power Plumping Gel Lipstick. Неговата опаковка също е много, много красива. Със златиста гилза и черна капачка със златни надписи. Формата на червилото също е уникална и ми прилича на нещо като диамант. На него има готин надпис -  Be brave. Предлага се в десет различни цвята. Моето е 090. В опаковката изглежда красив наситен червен цвят. Върху устните не стои точно червено, а сякаш е леко розовеещо. Формулата му е много лека и приятна, някак балсаместа. Прекрасно хидратира устните.  Стоят много сочни и с плтен наситен цвят. Цената му е 8, 19 лв. Мноого искам да си взема и някой нюд цвят. Можете да разгледате и останалите цветове тук:  www.dodis.bg
Е, това беше от мен за новостите около Essence и Catrice. Надявам се да ви е било интересно и да сте си набелязали нещо новичко и хубаво за предстоящата пролет.
Благодаря на Dodis за предоставените продукти!

Целувки и до скоро!

0 коментара: