NIVEA MicellAIR Rose

март 24, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Nivea не спират да ни изненадват. Най-новото им попълнение е новата линия продукти за почистване на лице с розова вода NIVEA MicellAIR Rose. Много се зарадвах на красивите им розови опаковки, изключително пролетни и вдъхващи радост и настроение. Изобщо цялата серия е пролетна и свежа. Неслучайно идва точно в навечерието на дългоочакваната пролет. Ключовата съставка в розовата вода е българската роза, прочута с многобройните си ползи за здравето на човека. Розовата вода е продукт, който намира широко приложение в козметиката. Множеството свойства, които притежава, я превръщат в ценен помощник в грижата за кожата. Тя действа антибактериално, неутрализира PH стойностите на кожата и хидратира. Благодарение на това, мицеларните продукти на NIVEA с розова вода правят кожата чиста, свежа и хидратирана. Не съдържат алкохол и парфюми, NIVEA MicellAIR Rose са дерматологично тествани и подходящи и за чувствителна кожа. Разбира се Nivea винаги успяват да ме зарадват с пратките си. Към двата нови продукта, напълно тематично, получих и тази нежна розичка, която вече намери място в градината в двора. Стискам палци да стане голяма като останалите и да ме радва с розови цветове. А сега да преминем към продуктите.
Първият е мицеларен измиващ гел с розова вода. Пише, че се справя безпроблемно с отстраняването на тежък или водоустойчив грим, а също така е приложим и като подготовка на лицето за нанасяне на грим. През прозрачната тубичка се виждат малки балончета. В първия момент си помислих, че са ексфолиращи частици, но след като го пробвах, разбрах, че това всъщност са просто прозрачни балонета. Веднага го поставих в банята си и го пробвах под душа за почистване на кожата. Консистенцията е доста гъста, гелообразна и прозрачна. Предполагах, че ще ухае на рози, но всъщност уханието му се различава от типичното на рози. По-скоро ухае на цветя. Почиства много добре и оставя кожата свежа. Не изсушава. Много приятен, нежен гел, който ще доизразходвам със сигурност до края. 
Втотрият продукт от серията е двуфазна мицеларна вода с роза. Тя има за цел да почисти кожата, като отстранява дори водоустойчив грим от лицето, очите и устните. Леката, немазна формула оставя усещане за нежен допир от розови листа. Могат да се видят двата слоя на мицеларната вода. Има много приятен лек аромат на рози. За няколкото пъти, в които я пробвах мога да споделя, че премахва отлично грима и не оставя мазен слой върху кожата. 
Към пратката получих и розов бюти блендер, който се връзва прекрасно цветово. Един нов бюти блендер никога не е излишен, особено сега, когато котката много обича да си играе с тях и ги прави на пух и прах.
Вие видяхте ли новите продукти вече по магазините?
Целувки и до скоро!

0 коментара: