BIO:VÉGANE Храна за кожата

април 06, 2019 Maia Georgieva 0 Comments




Чудесно пролетно настроение цари от новите веган продукти BIO:VÉGANE. Едва се беше заговорило за тях и у дома пристигна пакет с комплект от три продукта. Марката се появи при нас наскоро, а вече е толкова популярна. В почти всички месечни био кутии можеше да се намери продукт на BIO:VÉGANE.
Това е германска козметична марка, предлагаща натурална био козметика, сертифицирана по NATRUE. И още по-хубавото е, че пренесоха суперхраните от кухнята в банята, за всички, които искат да хранят кожата си така, както - тялото си. В състава на продуктите са включени мощни концентрации на суперхрани като боровинка, асаи, зелен чай, годжи бери, подходящи съответно за нуждите на четири типа кожа. Продуктите се предлагат по отделно, както и в комплект. Те са прекрасни за подарък и идват в красива картонена кутия. 
Та преди няколко седмици от бранда ме предизвикаха да се отдам на почивните дни, да разпусна и да тествам нещата, а след това да споделя дали и аз съм толкова впечатлена от тази нова концепция. И ето, правя го!
Дали ще успеете да познаете какви са продуктите, които пробвах само по описанията долу? 
Активна формула, която почиства нежно кожата без да я изсушава. Отстранява грима и замърсяванията. Създава усещане за чистота и идеално подготвя кожата за последваща грижа. 
Интензивна грижа с екстракт от суперхрани и ценни масла. Подхранва кожата и укрепва естествените й защитни функции. Осигурява дълготрайна защита от вредните околни влияния. 
Допълнителна доза грижа, напоена с ценна композиция от екстракт от суперхрани. Ценните съставки попиват директно в кожата и имат моментален ефект само за няколко минути. 100% био разградим.
Успяхте ли да познаете само по описанието кой е първият продукт? Честно казано аз предположих, че е измиващ гел за лице. Всъщност се оказа измиваща пяна. Тя съдържа активна композиция от екстракт от суперхраната – био зелен чай, екстракт от корена на био женско биле и екстракт от листата на био гинко. Отстранява нежно грима и замърсяванията, като почиства щадящо кожата и порите в дълбочина, без да я изсушава. Създава приятна свежа чистота и минимизира зачервяванията.
Опаковката й е мега сладурска. С натискане на пимпочката се появява мега пухкава, въздушна пяна с лек натурален аромат. Използвам я най-редовно при вземане на душ в банята, както и след премахване на грима си вечер с моята почистваща четка за лице. Пяната е изключително нежна и предлага наистина меко, щадящо кожата ни измиване. Препоръчвам я за хора с чувствителна кожа, определено ще я обикнат.

Следва кремът за лице. Отново съдържа зелен чай, както и масло от маслина и екстракт от корена на био женско биле. Хидратира и успокоява чувствителната кожата, като минимизира раздразненията и леките зачервявания. Подхранва лющещите се от сухота зони и предпазва от загуба на хидратацияи. 
Харесва ми това, че е в стъклено бурканче. Нежната бяла текстура с много приятен и лек натурален аромат направо се топи под пръстите ми. Няколкото пъти, които го използвах, направи кожата ми мека, копринено гладка и сияйна.


Предполагам, че всички разпознахте по описанието третия продукт. Разбира се, че става дума за маска за лице. Има за цел за омекоти и подхрани кожата, да успокои чувствителната кожа като минимизира раздразненията, леките зачервявания и укрепва естествените защитни функции на кожата. Листът е от ултра тънък целулозен нетъкан материал е напоен с натурална композиция от активни съставки като екстракт от био зелен чай, екстракт от корен на био женско биле, био гинко билоба и зехтин.
Това беше първият продукт от трите, който опитах. Направих си я още същия следобед, след като получих продуктите. Лист -маската е тъничка, добре напоена с прозрачна леко ароматна течност. Стоях с нея около 15 минути, след което втрих хубаво останалия серум в кожата си. Много приятно освежи и хидратира. Бих си взела и от другите видове. Можете да откриете продуктите на BIO:VÉGANE в дрогерии dm, дрогерии Be Fitstore.bgshopthebest.eu

Е, това беше моето представяне. Споделете ми вашия опит с марката или ако нямате такъв кой продукт ви заинтригува?

Целувки и до скоро!

0 коментара: