Doori Honey Intensive Hair Mask Professional

април 27, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Отново много готин повод за вълнение и радости. Нямах търпение да ви споделя, че станах част от Beauty expert предизвикателството на MoiataKozmetika. Бях избрана от готиния им екип да получа кутия с изненади, за които след това да ви разкажа. 


Ето, че кутията е при мен и най-сетне ще споделя какво открих вътре. Нещото, което първо грабнах е професионалната маска за коса с арган и пчелно млечице Honey Intensive Hair Mask Professional на корейската марка Doori. Освен това ще опитам и още няколко продукта на бранда, които ме очакват в мини опаковчици. Тъкмо ще видя кое ще се хареса от моята коса. Без сладости не може! За да бъде още по-слaдка изненадата, в кутията ме очакваше и красива сладка, която похапнах с удоволствие! Беше мега вкусна! Гарантирам! И това не е всичко - имаше и чифт бели ръкавици - символ на началото на Beauty expert кампанията. 
За Doori знам, че е корейска марка, която е страшно популярна в Корея. Продуктите им са с добър състав и казват, че наистина вършат чудеса. Много се радвам, че първият продукт, който ще опитам е всъщност маската номер 1 в Корея - Honey Intensive Hair Mask Professional. Съдържа естествени растителни екстракти, натурални и подхранващи съставки. В състава й може да се открият пчелно млечице, масло от авокадо, копринени протеини и кератин. Все компоненти, които знам, че действат прекрасно върху косата. Разбира се, не съдържа парабени, сулфати и други вредни съставки. 
Тя е изключително подходяща за суха, изтощена и третирана коса, която се нуждае от мигновена грижа. Маската обещава да: улесни разресването и предотврати заплитането, оптимално да хидратира и подхрани увредената коса, активно да овлажни и ревитализира косата, да изглади косъма и да му придаде изключителен блясък и еластичност, да елиминира наелектризирането и появата на двойни връхчета, да снабди косъма с ценни аминокиселини, да направи косата гладка и лесна за оформяне, възврне плътността и възстановява космения китикул, не утежнява дори тънката коса, защити косъма от вредните UV – лъчи, има силно антиоксидантно действие.
Маската е в симаптична оранжева тубичка. Консистенцията й е гъста, кремообразна, с жълт цвят. Ухае изключително свежо на билки и мед. Използвах я доста пъти. Нанясам я по дължините с масажни движения, като хубаво втривам в косата. Изчаквам да подейства няколко минути, след което изплаквам. Още докато изплаквам усещам колко по-гладка е станала косата ми. А след като я изсуша е мека, нежна и изключително подхранена и жива. Това си личи по блясъка и лъскавината, както и по това, че стои по-плътна. Препоръчвам я както за много сухи коси, така и за по-тънки, защото не утежнява. Моята е с по-тънък косъм и определено ми действа чудесно. Възстановява и заздравява прекрасно. Наистина е изключителен коктейл за всяка коса. Не случайно е маска номер 1 Корея. Цената й е 16,90 лв. за 150 мл.
Можете да откриете и прочетете повече за маската на moiatakozmetika.com
Благодаря ви, MoiataKozmetika! За мен беше чест да съм част от първото Beauty expert предизвикателство! 
А сега разгледай сайта им, защото и ти можеш да се запишеш и да станеш следващия Beauty expert. Всеки месец ще бъдаят избирани нови момичета, които да получат кутия с прекрасни продукти. Успех!

Целувки и до скоро!

0 коментара: