Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

май 05, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Хей, здравейте!
Как сте?
Много се вълнувам, защото днес ще ви разкажа за един шедьовър на Kérastase. Това е новият осем часов магичен нощен серум Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum, който бранда лансира през месец април.


Обогатен с екстракт от корените на ирис и микс от витамини, серумът осигурява чувствено изживяване и дълготраен аромат. Обещава да трансформира косата през нощта и да се събудите с копринено гладка коса. Подходящ е за всеки тип коса, особено добре ще се отрази на сухи коси. Като всеки друг продукт на Kérastase и този се отличава с прекрасна опаковка. Стъклената бутилка е изключително луксозна, масивна, красива. Това, че е с помпичка много ме улеснява. Консистенцията е под формата на лек, немазен, млечен, със средна гъстота крем. Има светло жълт цвят и уникален аромат, в който съм влюбена. Ухае толкова луксозно и приятно, а най-хубавото е, че се запазва и върху косата! 


Обичам да се грижа за косата си и се чувствам мноого по-добре, когато тя изглежда добре. Моята тайна за лъскава и мека коса сутрин: Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum. Този продукт за мен е като един вид релаксиращ ритуал вечер. Нанасям го вечер преди да си легна. Понякога върху суха коса, понякога върху леко влажна, ако съм я мила вечерта. Две изпомпвания са достатъчни за целите ми дължини и крайчета. Съветът от Kérastase е преди да нанеса да прокарам пръсти през косата си, за да я подготвя. Копринената текстура се разнася лесно и попива напълно без да утежнява косата или да я прави мазна или лепкава. Косата ми буквално го изпива. Действа интензивно докато сънувам, а на сутринта имам изключително жизнена, свежа, подхранена и изпълнена с живот коса. Горещо препоръчвам този продукт, ако искате да се поглезите и да дадете живот, блясък и мекота на косата си. Да, имам нова причина да заспивам и да се събуждам с усмивка. :)


Кой е вашият любим продукт на Kérastase?

Целувки и до скоро!

0 коментара: