How To Get A Sun Kissed Skin With Lavera

юни 20, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Тен за няколко минути? Да, звучи наистина невероятно, но всъщност това е възможно. Нужно е да отделите само няколко минутки два пъти седмично, за да имате красив слънчев загар. Още в началото на юни толкова много исках да нося къси поли и рокли, но белите ми като сирене крачета не изглеждаха точно така както исках. Обикновено започвам да събирам тен още с настъпването на юни, за да може да имам тен и да нося спокойно къси дрехи. Този път покрай дъждовете закъснях. Точно навреме Lavera ми помогнаха, като ми изпратиха два продукта, с помощта на които да поставя слънчев акцент върху лицето и тялото и да създам мечтания красив слънчев тен.
Био минералната бронзираща пудра Lavera Mineral Sun Glow Powder е съставена е от натурални минерали за нежен светлоотразителен бронзиращ ефект. Мика - частици, които имат светлоотразителен ефект и придават свеж и сияен вид на кожата. Био жожоба- нежно подхранва кожата и има доказано противовъзпалително действие. Био екстракт от корена на женско биле, което се грижи се за цялостното състояние на кожата. Не съдържа талк. Подходяща е за всеки тип кожа. Продуктът е NATRUE сертифициран, с растителни съставки от собствено производство и е веган. 
С изключително кадифена нежна и мека текстура. Също така още с отварянето на капачето се разнася невероятен аромат. Точно този, който сме свикнали да усещане от всички продукти на Lavera. Съдържа два цвята в една опаковка, които се допълват перфектно и поставят красив сияен слънчев тен и естествен акцент. ​ Двата цвята могат да се използват по отделно, както и в комбинация. Смесвайки ги, също се получава чудесен цвят. Има два варианта. Моята е номер 02 Sunset Kiss. По-светлият цвят ще пасне идеално на кожа без тен, а по-тъмня си представям, че ще нося, когато имам малко повече тен. Изключително лека бронзираща пудра, с която се работи много лесно. Прелива се с лекота и стои супер естествено върху лицето. Прекрасно озарява скулите и придава докоснат от слънцето нежен блясък на лицето. Цената й е около 27 лв/ 9 гр.
Новият автобронзиращ лосион Lavera Self-Tanning Lotion съдържа био слънчогледово масло и био масло от макадамия за естествен равномерен тен. Изключително лесен, бърз и ефикасен начин за постигане на равномерен и красив слънчев загар. Пише, че е NATRUE-сертифициран продукт със 100% натуралнии съставки от био земеделие. Веган, не съдържа глутен. 
Текстурата му е кремообразна с млечно бял цвят, като на лосион за тяло. За разлика от повечето автобронзанти, този има много готин аромат. Нанасям го след баня, като хубаво съм ексфолирала кожата си. Нанасям го с ръце, но след това задължително ги измивам, за да не станат оранжеви. Старая се да го поставям равномерно и хубаво втривам с масажни движения. Нанасям по цялото тяло. След около пет часа тенът е на лице. Кожата определено изглежда с няколко тона по-тъмна. Тенът е равномерен и го намирам за доста естествен. Хубаво е да нанасяме от лосиона веднъж или два пъти седмично, за да се поддържа тена. Иначе, ако спрете да го нанасяте, кожата леко започва да избледнява и след всяка баня тенът започва да се отмива. Цената му е около 30 лв./150 мл.

Пожелавам ви красив слънчев тен!
Целувки и до скоро!


0 коментара: