My Wooden Spoon Natural Products

юни 18, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте! Как сте?
Казвам ви... просто затваряш очите и сякаш вече си сред природата. С Wooden Spoon успяваш да вдишаш всички онези зеленини, тревички, билки и всичко готино, което ни дава природата. Днес приветствам всички почитатели на натуралната козметика. Дайте по едно сърце за неустоимо свежите продукти на Wooden Spoon. Техните толкова истински и близки до природата аромати винаги ме зареждат с много енергия и носят свежест и положителни емоции. Сега имат няколко нови продукта, сред които течни сапуни, душ гелове, слънцезащитни продукти, натурален спрей против комари, детски натурален антибактериален спрей. Те са създадени изцяло с висококачествени натурали съставки и не съдържа изкуствени пенители, аромати, SLS, SLES, PEGs.

Ето какво опитах аз.

Първото нещо, което веднага ме привлече е техният душ гел „Wooo… I am feeling Zen!“ с масла от босилек и бор. В супер сладка бонбонено розова опаковка. Той е създаден изцяло с висококачествени натурали съставки. Всички душ гелове на марката съдържат най-малко 83% сертифицирани био съставки. Този съдържа завладяваща комбинация от нежни масла от портокал, мента, бор и босилек. Ухае тоооолкова хубаво. Истинска зен ароматерапия, която успокоява духа! Уникална комбинация просто, преплитат се свежестта на борова гора и босилека. Прави нежна пяна и оставя кожата добре почистена и нежна. Обожавам!

Цената му е 9,95 лв. и можете да го откриете тук.
Течният сапун Minty Lemon, Wooden Spoon е един от трите вида, които предлагат. Много се радвам, че са пуснали и течни сапуни. Веднага ме впечатлиха и привлякоха техните опаковки. Те са 300 мл и са направени с удобни помпички. В момента се мия с този с масла от свежа мента и цитронела и е превъзходен. Консистенцията му е с добра гъстота за течен сапун, много хубаво се разпенва и има невероятен аромат на цитруси. Толкова освежаващ и свеж е. Прекрасен за лятото! След всяко измиване се усещам, че помирисвам поне няколко пъти ръцете си. Нежен и подхранващ е, не изсушаващ кожата на ръцете.
Течните сапуни са на цена 12,95 лв. Повече можете да прочетете тук.
Опитах и три масла за тяло в мини опаковки, които ми стигнаха за няколко пъти. Особено очарована останах от изкушаващото шоколадово масло за тяло Chocolate Fever с вкусно какаово и кокосово масло, съчетани с подхранващо масло от ший. Перфектен вкусен шоколадов аромат. А колко хубаво само омекотява кожата... Другите две масълца са Strawberry Love и Bulgarian Rose. Първото има лек сладникав ягодов аромат. А другото е обогатено с българска роза и масло от ший. Има деликатен, топъл, цветен аромат на розово масло дамасцена, добито от розовата долина на България. Дават добра хидратация и овлажняване на кожата, като я правят да изглежда и да се чувства прекрасно.
Много исках да опитам техния магичен балсам за ръце Miracle Skin. Винаги е хубаво да имаме под ръка нещо бързо омекотяващо кожата на ръцете. Този балсам е много подходящ за студеното време, но и сега след домакинска работа ми е идеален за подхранване и успокояване на кожата. Обогатен е със супер семена и мощен екстракт от кафе. Балсамът е в сладка метална кутийка от 60 мл. Наистина прекрасно хидратира кожата, без да оставя мазно усещане. Създава чувство за копринено гладка кожа. Има много приятен натурален аромат.
Цената му е 15.95 лв. и ще го откриете тук.
И накрая ще ви покажа един от четирите балсама за устни, които имат. Не съм опитвала другите, но този с кокосово масло, ший, какаово масло, пчелен восък и витамин Е е суперски. Био балсамът за устни Royal Kiss е 100% натурален продукт, без химикали, петролни деривативи, консерванти или синтетични съставки. Той предпазва и подхранва устните, благодарение на кокосовото масло, известно със своите антибактериални и слънцезащитни свойства. Добавените масла от ший и какао правят устните нежни и меки, като подобряват естественото производство на колаген и еластин. Запазва устните нежни, топи се при допир и има леко ухание на какаови зърна. Обичам да го нанасям ежедневно и непрекъснато просто леко да омекотя устните и да ги подхраня. Остава готин какаов вкус. 
Цената му е 5,49 лв. Ще го откриете тук.
Можете да прочетете повече за Wooden Spoon на техния сайт woodenspoon.eu/bg. Споделете ми кой е вашият любим продукт на марката.

Целувки и до скоро!

0 коментара: