Biofresh - Kataleya Summer

юли 04, 2019 Maia Georgieva 1 Comments


Няма по-подходящо място от плажа да напиша този пост. Отпуската ми тече с пълна сила и определено е много приятно да пиша постовете си точно тук под сянката на голямата ми капела, ровейки с крачета из пясъка. Днес ще ви покажа лятната серия на Biofresh - Kataleya Summer, която нямах търпение да пробвам още от зимата, когато писах за тяхната така прекрасно ухаеща зимна колекция. Лятната по нищо обаче не й отстъпва. Опаковките са семпли, в най-характерния за лятото бял цвят със нежни детайли по тях. Сладките птичета отново са тук. Надничат от опаковките и зиме, и лете. Сега, по случай лятото, са много по-цветни и шаренки, точно като нас. Ароматите са изключително ефирни, приятни, а текстурите нежни и леки. Серията включва супер яки неща като сухо олио, лосион с блестящи частици, крем за ръце, освежаващи спрейове, душ гел, балсам за устни.

Хайде, показвам ви ги отблизо.


Започвам с душ гела, който съдържа вода от памук, оризова пудра, екстракт от мед. Консистенцията е с добра гъстота, кремообразна, с освежаващ летен цитрусов аромат. Тооолкоова хубав и весел е ароматът! Създава ми страхотно настроение докато си правя пухкава пяна с гъбата.


Лосионът е чудесен за след баня, за да омекотите, успокоите и подхраните кожата. Усеща се приятен охлаждащ ефект, когато го нанасям. Съдържа вода от памук и алое. Нежната, лека, кремообразна бяла текстура с много приятен аромат попива бързо и оставя приятно чувство. 

Ако искате пък нещо по-така, определено боди лосионът с блескави частици е за вас. Екстрактът от диамантен прах в състава обгръща с екзотиката на далечен остров, а мекото и чисто докосване се дължи на нежната вода от памук. Консистенцията му е леко по-гелообразна и се виждат как нежно блещукат ситни златисти блестящи частици. Обичам обилно да намазвам кожата си с него. Освен, че омекотява и подхранва, сякаш има лек охлаждащ ефект. Попива бързичко и не оставя филм по кожата. Също така не цапа дрехите. Оставя едно много приятно чувство. Прави кожата супер гладка и нежно сияеща. Когато съм на слънце, фините частици блестят супер добре и подчертават тена.
Друго мноого готино е тяхното сухо олио. Ако предпочитате сухите олиа и подхранващите в дълбочина продукти, оставящи кожата добре овлажнена и с кадифена мекота, то е добре да го погледнете. Сухото олио за тяло съчетава уникалните качества на 7 натурални масла в състава си - олива, жожоба, бадем, макадамия, арган, бораго, грозде, както и UV филтри. Друго готино за него е, че действа като активатор на естествения тен при излагане на слънце за по-дълъг период от време. Съдържа съставки, които спомагат за реактивирането на меланин в кожата и уеднаквяване на тена. Божествено отпуска кожата след плаж. Абсорбира се бързо и хидратира, без да омазнява прекомерно. Прави кожата изключително мека, гладка и овлажнена през целия ден.
Балсамът за устни нанасям обикновено преди да отида на плаж, защото там устните ми доста изсъхват. Съдържа масло от шеа, масло от арган, както и UV филтри, които предпазват от слънчевите лъчи и вредни емисии на околната среда.Текстурата му е изключително мека. Има лек аромат на роза, изглежда за това и капачаката му е във формата на роза. Остава приятно усещане за меки, гладки, хидратирани и сочни устни. Когато съм с няго, много често се пооблизвам, просто защото има и много хубав вкус.
А ето и нещо, което всъщност не знаех, че ще харесам толкова много. Това е освежаващият спрей за тяло. Има три аромата, като моят е Sunlight Kiss. Суперски е за лятото. Просто постоянно се пръскам с него и нося след себе си нежен ефирен воал. Понякога, когато просто искам леко разхлаждане, обичам да го впръсквам около мен. Свежест, много свежест и настроение цари от аромата му.
За накрая оставих продукта от сериите Kataleya на Biofresh, без който не можем и сме супер доволни от него, а именно - кремът им за ръце. От зиманата колекция сестра ми изкупи толкова много кремчета. Една част от тях подари по коледа, а други ги измазахме. Това кремче също е доста използвано вече и определено много ни допадат и като консистнция и като действие, а за аромата няма какво да кажа... разкошен - и на зимната и на лярната серия.
Ако искате да се поглезите с нещо това лято, препоръчвам да изберете някой от продуктите от серията Kataleya Summer. Ще ги откриете на biofresh.bg, както и в магазините им. А аз вече съм в очакване на есенна серия. Хайде, Biofresh, помислете по въпроса.

Целувки и до скоро!

1 коментар:

  1. Влязох в сайта, разгледах и когато върнах на състав на продуктите- познайте, няма нищо! Много съмнително!

    ОтговорИзтриване