Such Fresh Skin Products by ELFEYA Cosmetics

юли 02, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Хей, привет на всички!

Ето го и първия пост за месец юли, в който ще разпръсна много свежест благодарение на новите супер ароматни продукти на ELFEYA Cosmetics. Много свежи и прекрасни за летните месеци! Бързам да напиша този пост, защото почти ги привърших, а аз все още не съм ви ги показала. Това са едни от най-бързо изразходваните продукти от мен в последно време. Добре, че ги снимах още като пристигнаха. Българският бранд обогати колекцията си, като добави няколко нови продукта, които веднага ми изпратиха да тествам. Два от техните нови душ-гелове, ексфолиант за тяло и масажно масло. 

Супер много се зарадвах, че вече предлагат и душ гелове. Имат три прекрасни ароматни комбинации - портокал и алое вера, лавандула и алое, лайм и мента. Те са със 75% органичен състав.
Абсолютен фаворит ми е душ гелът Orangina с етерично масло от портокал. Това си пролича по това, че свърши изключително бързо. Всички у дома много до харесахме. Супер голяма наслада! Предлага ни нежна, лека, прозрачна формула, обогатена с хидратиращ и успокояващ гел от алое. Обогатен е със 100% органично етерично масло от портокал. Уникалният му аромат на сочни прясно изцедени портокали е просто вълшебен. Трябва да го опитате. Сякаш току-що съм разрязала на две голям, сочен портокал. Именно такова усещане ми носи този божествен аромат. Свежестта от сочния портокалов аромат в съчетание с нежната пяна, която прави носи толкова голямо удоволствие под душа. Определено за лятото е един чудесен освежаващ продукт.




Другият душ гел, който имам е Keep clean със 100% органично етерично масло от лавандула. Обогатен с екстракт от алое, който има хидратиращи и успокояващи свойства. Маслото от лавандула действа антибактериално и намалява стреса. Има същата нежна, лека текстура и ухае на лавандула. Отново изключително истински натурален аромат на лавандула. Лавандулата успокоява и много обичам да използвам този душ гел вечер преди сън. 

Определено искам тези душ гелове в големи опаковки. Прекрасно измиват и не изсушават кожата.


Още нещо в банята от ELFEYA Cosmetics е техният хидратиращ и полиращ ексфолиант за тяло Vanilla body scrub. Направен е от алое, екстракт от дива мащерка, лавандула и водорасли. Има гелообразна нежна зелена текстура, с малки ексфолиращи частици. Изглажда и омекотява кожата и също е топ за лятото, ако искате гладка и нежна кожа. За съжаление го ползвах много малко, защото стъкленото бурканче падна и се случи на пода в банята. От една страна мноого харесвам стъклени опаковки, защото запазват за по-дълго свойствата на продукта, но от друга страна пък се случват произшествия с тях. Така, че за съжаление не можах да използвам до край този продукт.
За след баня, за да омекотя и подхраня кожата си, особено ако съм ходила на плаж и я усещам леко по-суха обичам да използвам маслото за тяло Mojito Time. То е мултифункционално и може да се използва за лице, коса и тяло. Аз предпочитам да го използвам само за тяло и някои много сухи участъци по лицето. 100% органично, 100% натурално, без изкуствени аромати и без подобрители. Не съдържа вода, нито консерванти.
Маслото от сладък бадем подпомага запазването на водния баланс на кожата, като подобрява защитните ѝ бариерни функции. То е богато на магнезий, желязо и витамини, които подхранват кожата и облекчават симптомите на сухота. Маслото от жожоба попива в дълбочина, има благотворен ефект върху еластичността на кожата – прави я по-гладка и нежна на допир. Етеричното масло от мента има приятен охлаждащ ефект върху кожата, а за духа и тялото - дълбоко успокояващ. Етеричното масло от лимон е естествен деодорант и оставя усещане за свежет дълго след нанасяне на продукта. То подпомага регенрацията на кожата и я омекотява. Има приятна, лека текстура с изключително свеж аромат на лайм и мента. Буквално обливам кожата си с него след плаж. Действа ми тоолкова добре върху нажежената, пареща, суха и опъната кожа след плажа. Абсорбира се сравнително бързо за масло, попива добре и оставя кожата отлично подхранена и освежена. Чудесен продукт за летните месеци!
Продуктите можете да откриете на http://www.elfeya.com/
Целувки и до скоро!

0 коментара: