Dove Limited Edition Summer Breeze

септември 02, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Хей, здравейте!

И хоп - вече е септември. С единия крак вече сме в есента, нооо лятото все още не си е отишло. Изобщо дори няма и да го пускаме и да тръгва на някъде. Искаме си го! На същото мнение са и Dove, които ме зарадваха с два продукта от тяхната лимитирана серия Dove Limited Edition Summer Breeze. Много свежо лятно настроение струи от опаковките и екзотичния аромат. Паснаха си чудно и с кърпата ми за плаж. Съдържат 1/4 подхранващ крем, който се грижи за мекотата, хидратацята и нежността на кожата. 
Консистенцията на душ гела е като добре познатите ни на марката - кремообразна, гъста, богата и изключително деликатна към кожата. Отново я усещам прекрасно върху тялото си. Ароматът е свеж, плодов. Наистина доста летен и готин, харесва ми. Прави мекичка пяна и оставя кожата чудесно гладка и хидратирана. 
Дезодорантът с алое вера и магнолия също е супер свежо попълнение. Цяло лято прекарах с дезодорантите на Dove и много се радвам, че има нови и нови ухания. Абсолютният им фаворит за мен е цитрусовият с портокалче. Този също е чудесен. Ухае на свежест, на чистичко, много деликатно и ефирно.
Коя серия на Dove ти е любима на теб?

Целувки и до скоро!

0 коментара: