GHoney - Класен пчелен мед за ценители

септември 07, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Ммм, мед! Обожавам! Всяка година по това време се запасявам с няколко буркана за есента и зимата. Не, че и през лятото всяка сутрин не добавям по една голяяма лъжица мед към овесените ядки, с които закусвам, но през идващите сезони най-много обичам да го похапвам. Като цяло винаги държа да е от производител, който познавам и знам, че медът е качествен и истински. 
 Като един изключителен почитател на меда, наскоро попаднах на една съвсем нова за мен марка, която доста ме заинтригува. Това е GHoney. Правят всичко с вкус и то какъв! Предлагат всякакви видове мед - липов, от слънчоглед, от бяла акация, пресован, полифлорен.  Не мога да не отбележа, че бурканите им са тоолкова симпатични с тези така весели надписи и красиви етикети. А освен това можете да ги поставите в красивата кутия, която предлагат и да ги поднесете на някого със стил и усет към детайла. Ще е един очарователен подарък и неустоимо сладка изненада, на която всички биха се заоблизвали на мига. Върху кутията пък се забелязва и логото на GHoney - така да ми хареса идеята и посланието. Просто Bee... lieve!

Какво мога да кажа за вкуса? Опитах два техни вида, които всъщност са сред бестселърите им. Пресован пчелен мед и липов мед. И двата са уникално вкусно пиршество за душата!



Липовият мед е прозрачен, светло жълт на цвят, с отлична плътна текстура. Пише, че се отличава от всички останали медове със своя силно-изразен аромат и много наситен вкус на липа. И наистина! Вкусът му е божествен - нежен и не нагарчащо сладък. Остава един приятен постоянен деликатен послевкус на липа.
За първи път опитах пресован пчелен мед. Той е направен по специална технология, чрез използване на метод за студено пресоване на предварително изградени пчелни пити с мед. Този метод придава на меда допълнителни добри качества и ползи. Полученият мед е жив мед. Той съдържа повече пчелен прашец, отколкото центрофугирания мед. Съдържа и парченца от пчелен хляб и пчелен восък, което го прави уникален продукт! Текстурата му е изключително богата, гъста и наситена. Има уникален аромат. Вкусът му е страхотен! Толкова интензивен, наситен, богат и пристрастяващ, не мога да му се наситя! Божествено вкусно! Определено е нещо, което трябва да се опита! Жестоко го препоръчвам! Останах тоолкова впечатлена! Скоро не бях опитвала подобен мед, който така да ме развълнува. Бих гребала и яла с лъжицата само мед директно от буркана. Освен това вече опитах и върху филийка, мекичка, бухтичка, палачинка...нямам думи за перфектния вкус. Радвам се, че ви има GHoney! Доставяте мнооого сладост в дните ми!
Освен пчелни суперхрани GHoney имат и натурална козметика с мед. Моите устни се радват на едно сладко медено балсамче за сочни и мекички устни. Пише, че е 100% натурален балсам за устни, който съдържа натурални масла, пчелен мед, пчелен восък, витамин „Е“, и нищо повече! Ухае си точно на мед и подхранва разкошно!
Всички продукти можете да разгледате на https://ghoney.bg
Класни пчелни продукти за ценители - това са GHoney.
И докато пишех този пост, през цялото време си мечтаех как ще стана от лаптопа и ще отида в кухнята, за да загреба една огромна лъжица с медец!

Целувки и до скоро!

0 коментара: