Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir

септември 03, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


 От доста дълго време не бях използвала продукт на Wella. Сега видях, че имат нова серия и се позагледах в нещата им. Силно впечатление ми направи олиото за укрепване на косата Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir. Поразрових се малко в нета и прочетох доста мнения за него. Определено беше фаворит на много жени и го сочеха за нещо, което трябва да се опита. Пишеха, че са изхабили по 3-4 бутилки от него. Та, така и аз реших да го пробвам и включа към колeкцията си с масла за коса. Описват го като доста луксозна грижа, а и наистина изглежда прекрасно. Разработено, за да трансформира незабавно текстурата на косата. Има за цел да я подхрани и укрепне в дълбочина. Действа отвътре навън, като същевременно защитава естествения кератин. Подхранващата формула прониква дълбоко в косъма, за да се задържи хидратацията и да укрепне вътрешната кутикула. Образува защитен слой около всеки отделен косъм, предпазвайки го от увреждане. Обогатено с комбинация от 3 скъпоценни и луксозни масла - арганово, бадемово и масло от жожоба. Чудесна грижа за изтощената и увредена коса. 

Пристигна в масивна стъклена опаковка с удобна помпичка. Вече го наричам "златното" олио. Не, не само заради опаковката, а и заради това, че се справя с желанията на косата ми идеално. Консистенцията му е гъста, прозрачна и с абсолютно божествен аромат. Имала съм доста масла за коса, но с такъв аромат използвам за първи път. Сякаш е с леко ориенталски нотки, сладникав. Дори ми прилича по-скоро на аромат на парфюм отколкото на олио за коса. Може да се използва върху суха или влажна коса. Аз го нанасям върху влажна. Използвам няколко капки, които предварително разтривам между дланите си, след което го нанасям по дължините. Наистина дава едно уникално луксозно усещане още докато го поставам по косата си. Абсорбира се напълно и не утежнява. Прави косата безупрено гладка, мека, лъскава. Чудесно подхранва и косата изглежда здрава и жизнена. Определено препоръчвам това олио.
Редовната му цена е около 40 лв., но често може да се открие он-лайн доста намалено на почти половин цена. Вие опитвали ли сте го? Аз ви препоръчах ново олио за коса, а вие ми помогнете в избора с нова термална вода - Avene или La Roche-Posay? 

Целувки и до скоро!

0 коментара: