Нови свежи продукти от Bilka

ноември 21, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, здравейте!

Първото нещо, което правя след като се прибера от работа е да нагушкам котето, а следващото - да си махна грима. Изобщо не обичам да стоя с грим вкъщи, защото някак си ми пречи, чувствам го вече тежък на лицето си, размазан, а и след няколко часово носене вече не изглежда толкова добре. Оставям кожата и лицето ми да дишат. В момента използвам няколко от новите продукти на Bilka, които са чудесни и реших да ви ги покажа. Имат нови измиващи гелове и мицеларни води за лице, които много исках да опитам. Мисля, че ги пуснаха през лятото. Винаги са ми харесвали нещата на Bilka, защото са много свежи и нежни към кожата, а сега имам чувството, че ги разработват все по-добре.
Първо премахвам грима си с мицеларната вода Bilka Aqua Natura Cucumber + Micellar Water 3in1 и тампончета. Тази пише, че е 3в1 - премахва грима, отстранява замъсряванията от лицето, предпазва кожата от изсушаване, като я хидратира в дълбочина. Освежава и омекотява. Съдържа комбинация от активни мицели и натурална вода от краставица. Не съдържа спирт. Има много свеж аромат. Ухае ми на комбинация от краставичка и пъпеш. Не щипе на очите и не изсушава кожата. Премахва чудесно грима без да оставя никакъв филм по лицето след това. Определено ще си я взема отново и ще пробвам и тази с роза. Искам я и в голям размер, защото свършва доста бързо.

След това измивам лицето с мицеларния гел за лице с екстракт от бяло грозде Bilka Grape Energy Grape Extract Micellar Gel Wash. Има щадяща формула, която нежно измива лицето без да изсушава кожата. Екстрактът от бяло грозде омекотява и успокоява кожата, а растителният глицерин хидратира в дълбочина и възстановява еластичността й. Текстурата му е не много гъста, гелообразна, с много приятен сладникав аромат. Разпенва се и почисства чудесно. Лицето остава много свежо.
Сега видях, че имат и още един нов продукт - почистваща мицеларна пяна за лице с натурална краставичена вода, която също ще опитам.
Също така за първи път опитах и кремчето за крака с невен Bilka Collection Daily Care Face Cream на марката. Съдържа още уреа фективно ексфолира, задържа влагата и подпомага регенерацията на клетките; масло от невен – овлажнява и подхранва сухата и напукана кожа; масло от ший – мощен антиоксидант, идеален за раздразнена кожа, хидратира и омекотява; масло от кокос – силен овлажнител, защитава стъпалата от вредни влияния; алфа-бизаболол - екстракт от цветовете на лайка, с изключително успокояващо за кожата действие; алантоин; глицерин; д-пантенол; витамини А и Е. Кремчето е чудно, ако имате сухи стъпала и напукани петички. Ще ги направи гладки и меки.
Другите два продукта са на Bio Apteka. За втори път използвам това кремче за ръце Bio Apteka Honey Therapy Hand Cream и ми е много любимо заради медения аромат и кадифената мекота, която оставя.
Най-любимият ми техен продукт си остава балсамът за устни. След като опитах пастата им за зъби Bio Apteka Honey Therapy Toothpaste балсамът вече си има конкурент. Пастата веднага ме спечели. Тя е с органик екстракт от мед, екстракт от прополис и ментово масло. Грижи се за здравето на цялата устна кухина. Почиства ефективно зъбите и венците от плаката и бактериите. Формулата ѝ е обогатена с органичен екстракт от мед, който се счита за супер храна, заради многобройните му полезни свойства. Той е богат на ензими, витамини, минерали и аминокиселини. Медът действа благоприятно върху венците, заради своите антиоксидантни, тонизиращи и възстановяващи свойства. Включеният прополис има антибактериално, противогъбично, антиоксидантно и противовъзпалително действие. Той осигурява естествен щит срещу зъбната плака, намалява кървенето на венците и предпазва от поява на кариеси. Във формулата е добавено и масло от мента, което има противовъзпалителни и успокояващи свойства. То премахва лошия дъх и осигурява дълготрайно чувство на свежест и чистота. Пастата изглежда точно като мед. Има гъста, гелообразна, прозрачна текстура с жълтеникав оттенък. Не само прилича, но и ухае на мед. Харесва ми, че много меко измива зъбите и е нежна към венците. В последно време се доверявам на по-леки натурални пасти за зъби и тази определено е такава. 
Споделете ми за вашите любимци сред продуктите на Bilka и Bio Apteka.

Целувки и до скоро!

0 коментара: