"Хари&Мегън" от Кейти Никол

ноември 05, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


В днешната статия в блога Ви споделям за впечатленията си от най-новата книга на издателство Hybrid Books “Хари&Меган”. Като всяка биография и тази на принц Хари започва с разказ за детските му години. Израства като добродушно детенце, но и голям бъбривец, който разговаря с всеки. Пренасяме се с двореца Кенсингтън, който е огласян от бурен смях, приказки и весели игри. Миналата година имах възможността да видя двореца, но тъй като беше минал часа за посещения, успях единствено да се насладя на красивата архитектура и позлатата по дворцовите порти. Когато обаче четях за деството на Уилям и Хари, можех да си представя как това място оживява. Двамата принцове не спазват семейната традиция да се обучават у дома и отиват на училище. За всички е супер забавно да си имат принц в класа. 
Когото е само на 12 години, Хари губи майка си в автомобилна катастрофа и това е една голяма драма и трагедия за малкото момче. Много години минават преди той да успее да превъзмогне мъката си. Двамата братя обявяват край на траура и дори организират благотворителен концерт в чест на Даяна.  
 Хари, познат още като “лошото момче на Бъкингам”, се увлича по шумните купони, пиянски вечери и диви изпълнения. Не един път му се налага да поднася публично извиненията си. В мисия в Афганистан става свидетел на ужасите от войната. Но аз като момиче, бързах да прочета повече за кандидат-принцесите. Хари има няколко сериозни връзки, като първата му любов, Челси, е от Африка. Покрая нея и той обиква този континент и казва, че ако може да си пожелае нещо друго, би бил сафари водач в Африка. След края на връзката му с Кресида пък, Хари се чувства много самотен. Приятелите му са обвързани или семейни, а брат му вече е женен за Кейт. За Хари особено тежки и самотни са неделните вечери. 

Всъщност обаче, всички знаем, че и неговата приказка завършва с хепи енд. Тъй като срещата му с Меган и връзката им, е една от най-интересните части в книга, няма да споделям подробности. Остава и вие да я прочетете и да се убедите, че това да си принц, не е много по-различно от това да си обикновен човек – със същите емоции и чувства. Насладете й се!



Целувки и до скоро!

0 коментара: