Lavera Two-Phase Intensive Firming Treatment

ноември 28, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Тик-так, времето лети и колкото да не ни се иска оставя своите следи по кожата ни. С напредването на възрастта съдържанието на колаген в кожата намалява с един процент годишно. В резултат кожата се отпуска, контурите й се променят и се образуват повече бръчки. Производството на хиалуронова киселина също се забавя, затова клетки на кожата не са в състояние да свържат достатъчно вода и кожата става по-суха.
Lavera представиха нова стягаща грижа, съдържаща стягащ дневен, нощен, околоочен крем, както и още нещо много интересно - двуфазна интензивна стягаща терапия. Продуктите от серията съдържат хиалуронова киселина с тройно действие, ценно масло от каранджа и уникален ЗЕЛЕН-ЛИФТИНГ-КОМПЛЕКС. Наскоро от бранда ме изнанедоха със седем дневната интензивна двуфазна терапия, която заедно с околоочния крем ми се сториха най-интересни от серията. Пише, че осигурява видим лифтинг ефект веднага след нанасяне, благодарение на силноконцентрирания си състав. Притежава иновативна хидратираща двуфазна формула, която стимулира естествения процес на кожата да произвежда колаген. Изглажда и осигурява интензивна хидратираща грижа, поддържаща оптимално ниво на влага в епидермиса и подобряваща еластичността и плътността на кожата. Прозрачната част съдържа подхранващи масла като каранджа, арганово и масло от ядките на праскова комбинирани с маслоразтворимия елемент на ЗЕЛЕНИЯ-ЛИФТИНГ-КОМПЛЕКС. А цветната част съдържа три различни формули на хиалуронова киселина, интегрирани във водната фаза, които интензивно хидратират и подхранват дори слоевете в дълбочина на кожата. Втората фаза също е обогатена със ЗЕЛЕНИЯ-ЛИФТИНГ-КОМПЛЕКС. Смесвайки двете части, силно концентрираният стягащ комплекс се съединява и разгръща оптималния си лифтинг ефект.
 В красивата кутия има седем ампули по 1 мл. През ампулите можем да видим двете части на ампулата - едната като олио, по-тежка и другата - по-леката. Те са в различен цвят и определено се забелязва дори с просто око жълтеникавата горна и лилавата долна част. Нанася се преди дневния крем върху сухо и чисто лице. Преди да се използва ампулата трябва хубаво да се разклати, за да се смесят двете части. Това наистина е много важна стъпка, защото веднъж забравих да го направя и след това доста по-трудно изтръсках терапията от ампулата, а и след това трябваше да я смесвам в ръката си. След разклащане се вижда как двете части се смесват. Ампулата се счупва, като с помощта на пластмасово приспособление това става много лесно. След това се изписва в дланта и се нанася по лицето с масажни потупващи движения. За сега съм използвала две от тях, а днес ще нанеса трета ампула. На мен са ми достатъчно хидратиращи и подранващи и дори не поставям дневен крем след това. Има много приятен нарурален аромат, на който ми ухаят продуктите на Lavera като цяло. Течността е богата и наситена. Лицето остава прекрасно озарено, подранено и хидратирано.

Вие бихте ли опитали терапията и пробвали ли сте нещо подобно?



Целувки и до скоро!

0 коментара: