Eucerin AtopiControl

декември 17, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



 Хей, здравейте!
Как сте?
Опаковахте ли вече коледните подаръци? Аз започнах и се чувствам все по-празнично. Веднага ви давам още една прекрасна идея за коледен подарък, подходящ за хора със суха и атопична кожа, а именно - новите продукти на Eucerin от серията AtopiControl. Това са балсам а тяло и спрей. Ще бъдат чудесен подарък за идващите все по-студени дни за всички "приятели" на атопичната кожа. Знам колко неприятно е кожата да бъде зачервена, пареща, сърбяща и лющеща се. И двата продукта са изключително готини и работещи. Успокояват раздразненията, хидратират в дълбочина и помагат на кожата да заздрави бариерната си функция.
AtopiControl Балсам за тяло е предназначен за сърбяща атопична кожа за ежедневна употреба след измиване на кожата. Подходящ е както по време на пристъпи на сърбеж, така и между тях. Съдържа Ликохалкон А – мощен антиоксидант с естествен произход, който смекчава зачервяването и успокоява раздразнената кожа, и Серамиди и масло от Ший - за укрепване на бариерната функция на кожата. Балсамът омекотява кожата, хидратира я в дълбочина, намалява раздразнението и зачервяването, а при редовна употреба - видимо подобрява цялостното ѝ състояние. Формулата масло-във-вода осигурява лека, приятна текстура, благодарение на която балсамът попива бързо. Подходящ е за бебета и деца над 3 месеца.
Балсамът е в огромна туба с помпичка. Цели 400 мл е и определено ще стигне за цялата зима. Консистенцията му е кремообразна, бяла, без аромат. Използвам го върху цялото тяло след баня, както и доста често върху ръцете, за да облекча раздразненията по тях. Сравнително бързо попива в кожата и оставя мек, нежен воал. Омекотява и облекчава раздразнената кожа. Толкова фин, нежен и подходящ за супер чувствителна кожа. Идеален за през зимата, когато кожата е по-склонна към раздразнения от студеното време.
AtopiControl Спрей при сърбеж е SOS спрей за сърбяща кожа и е особено подходящ в периодите на пристъпи. Има моментален ефект, който трае дълго. Спреят може да се използва и като универсално средство при сърбеж. Дерматологични проучвания сочат, че със своя охлаждащ ефект, спреят облекчава осезаемо сърбежа още в първите 60 секунди след впръскване върху кожата и остава да действа до 6 часа след това. Три са ключовите компоненти за ефикасността му и те въздействат както на повърхността на кожата, за да облекчат раздразнението и зачервяването, така и върху нервните окончания. Ментоксипропандиол охлажда и намалява усещането за сърбеж. SymSitive* спира паренето и намалява зачервяването, Полидоканол намалява усещането за сърбеж на клетъчно ниво. С моменталния си ефект AtopiControl Спрей при сърбеж е отлично SOS средство по време на острите фази на атопичния дерматит. Облекчава сърбежа и при псориазис, ксерозис и диабет. Удобен е за ползване навсякъде и по всяко време. Спреят може да се комбинира с лекарствата, които обичайно се предписват при подобни заболявания. Подходящ е за деца над три години, а за деца под тригодишна възраст Eucerin® съветва да използвате AtopiControl Интензивен успокояващ крем.
Спреят се предлага в удобен, лек флакон от 50 мл, който можете да носете навсякъде с вас в чантата си. Използва се много лесно - просто го разклащам хубаво, след което напръсквам кожата, където имам нужда. Попива за секунди напълно в кожата и не оставя никакви следи. Действа моментално, и веднага след напръскване кожата се чувства облекчена и раздразнението преминава. Кожата се усеща гладка, мека и много успокоена. Чудесен продукт за спешна грижа. 
Тази Коледа подарете красива и здрава кожа! Със сигурност вашите близки ще оценят това.
Продуктите могат да се открият по аптеките от този месец.

Целувки и до скоро!

0 коментара: