Nail Box Winter Edition

декември 21, 2019 Maia Georgieva 0 Comments

Всяка следваща кутия на Nail Box е все по-готина и по-готина. Не мога да спра да се радвам на новата селекция от продукти, които са направили за зимното им издание, което излиза по Коледа и носи името "Блестящ маникюр". 
Кутията съдържа всички необходими продукти за направата на красив празничен маникюр в домашни условия. Преди да я получа, вече бях видяла какво съдържа, но все пак бях супер развълнувана да я отворя, да разгледам какво има в нея и да се докосна до продуктите. И даа... толкова хубави неща. Просто всяко едно от нещата, които са добавили е точно на място. Веднага ви ги показвам и на вас. 





 Започваме с първия продукт - омекотител за кожички на Cuccio Naturale. Марката не ми е известна и това е първото тяхно нещо, което опитвам. Прочетох, че се води луксозна американска марка, предлагаща професионални продукти за ръце. Ябълковият омекотител за кожички изглежда прекрасно. Съдържа ябълкова и алфахидрокси плодова киселина. ⁣Има за цел да омекоти и хидратира кожичките и нокътя. 


Помислили ли са и за оформянето на ноктите, като са поставили специална пила за естествени нокти с грит 240.

След това продължаваме с лакирането. Имаме основа и лак за нокти. И двете на CND Creative play. Много харесвам продуктите на CND. Вероятно и вие. Нанасяме тънък слой от основата за лак. С нея се изравнява нокътната плочка и така лакът ще бъде равномерно нанесен. Creative play съдържа талк и кварц за солидна основа на цвета и специална четка с около 400 косъмчета за прецизно нанасяне⁣.
 Ииии стигнахме до най-готиния продукт за мен в кутията, който нямах търпение да пробвам, а именно - червения лак за нокти. В толкова красив празничен цвят. Много, много ми харесва. Формулата му е с микро пигменти. Червеният цвят е мега наситен, с прекрасни нежни отблясъци. А за самия цвят нямам думи - вълшебен е. Точно такъв си представям да е коледният цвят лак за нокти. 
 За още повече настроение са добавили и празнични стикери в златисто. Нежни снежинки или ангелчета биха били чудесен деликатен празничен акцент.
 ⁣Накрая завършваме с прекрасния балсам за ръце с портокал и органични масла от ший на Ikarov. Подходящ е за нормална и суха кожа. В готината метална кутия имаме балсам със зърнеста текстура, която се разтапя при допира с кожата. Ухае божествено на сочен портокал. Чудесно подхранва кожата. ⁣Обичам да го използвам вечер, за да има достатъчно време да попие в кожата и да я подхрани.



А в това малко пликче, запечатано с този толкова сладък мечок, се крие талон за 30% отстъпка за продуктите на Ella+Milla.

Кой продукт от кутията ви хареса най-много? Аз си признавам, че червеният лак ми е фаворит, но откакто съм я получила не съм спряла да използвам и балсама за ръце с портокал и масло шеа, както и омекотителя за кожички.

Цената на кутията е 29 лв. и можете да я поръчате от тук: https://mynailshop.eu/

Мисля, че е супер изгодна и готина, защото само двата лака са по 15 лв всеки.



Целувки и до скоро!

0 коментара: