Това е D’free!

януари 15, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
В края на деня е време за апетитна разкошотийка. Празниците отминаха, но все още не съм спряла да си угаждам. А и какво друго да правим в студените зимни вечери? Най-хубаво е да бъдем на топло у дома и да си похапваме апетитни неща. Ядковите сирена и кисели млека на D’free са толкова изкушаващи, че откакто ги открих редовно им се наслаждавам. Те са приготвени от сурово кашу и не можете да си представите колко вкусно може да бъде това. 




Сирената се харесаха на всички у дома. Освен кашуто в състава има кокосово масло, закваска и сол. Изобщо прекрасен изчистен състав и нищо вредно. Имат няколко вида сирена - натурално, с мента, с трюфел и с паприка с левурда. Вече ги опитах и всички са божествени. Не мога да откроя само един вид като най-предпочитан. С мекички, нежни текстури и с неповторим вкус. Буквално се топят в устата. Обичам да ги похапвам директно от любимата дъскичка за сирена заедно с ядки, сушени плодове. А също така са подходящи и за намазване върху сухарче, филийка. Могат да бъдат добавени и в салата или ястие. Както и да ги поднесете, определено ще изненадата гостите си и ще се харесат дори и на най-изтънчения вкус.
Киселите млека са два вида. Дуо е с кашу и кокос, а Трио е и с лешник. Отново са чудесни! Пухкава, нежна текстура и превъзходен вкус, наподобяващ истинското кисело мляко. Съдържат само кашу, лешник, кокосово мляко и закваска. Обичам да си ги похапвам, както самостоятелно директно от бурканчето, така и с гранола и овесени ядки. 
Прекрасни качествени български продукти. Те наистина имат кисело-млечния вкус на сирене и кисело мляко и са чудесно решение за всички, които обичат добрата храна. Подходящи са и за хората, които са алергични към млечните продукти или пък имат непоносимост към лактоза. Така имат възможност да си похапват вкусни алтернативи на млечните продукти. Още нещо, което много ми допадна, са опаковките им - картонени с оригинален дизайн и красиви стъклени бурканчета с грижа за околната среда. D’free са наслада и за окото!
Заслужават да бъдат пробвани. Можете да ги намерите он-лайн в сайта на D’free - https://dfreefood.com/, както и по магазините.

Целувки и до скоро!

0 коментара: