Нежност с Витасин

февруари 14, 2020 Maia Georgieva 2 Comments


Подари на себе си или на любим човек доза нежност. Това е посланието, което Витасин отправят към нас. А в най-романтичната седмица, малко преди празника на любовта, получих красиво опакована изненада от тях. Разбира се, изключително в тон с празника всичко е в розово и толкова сладко. Познавам марката отдавна и преди съм използвала техния емблематичен крем. Беше ми интересно да вляза в сайта им ето тук и да прочета цялата история на Витасин от създаването му до сега. Това е историята на семейството, създатели на крема, които вече пет поколения съхраняват традицията за лековития крем. Разказват как са създали крема и как са съхранили този лек и до днес.  В нея са дадени много примери за хора с различни кожни проблеми като рани от изгаряния, гъбички, инфекции, които успешно биват излекувани с крема. Рецептата и до днес е все същата и е непромена. Съдържа само и единствено натурални, качествени, естествени съставки, без никакви добавени консерванти, оцветители, Е-та, парабени и силикони. Разработената преди много, много рецепта е все така лековита и усшено облекчава всякакви кожни проблеми.
Навярно всеки един от вас има в аптечката си по една такава кутийка с жълта капачка от крема. Определено сега си припомних за него. Използвала съм го доста отдавна, но ми се е запечатала неговата на пръв поглед твърда текстура, но започваща да се топи под топлината на пръстите. Отново си припомних и аромата, който също е доста специфичен. Толкова малката кутийка на пръв поглед крие доста ценни и лековити свойства. Спомням си, че съм използвала крема за мазане на различни рани, които оздравяваха доста бързо след това. Подходящ е за лекуване на рани, причинени от изгаряне, инфекции, кожни раздразнения. Като го дават добър и при ухапвания от насекоми, акне, хемороиди, косопад, сухи екземи, разширени вени, белези, напукани ръце и пети, псориазис. Като успокоява и облекчава. 
До преди две години марката предлагаше единствено класическия крем, но ето, че вече обогатяват гамата си от продукти, което може само да ни радва. 
Доста хора са споделили, че поради естествения характер на всички съставки в крем Витасин, ароматът му им е твърде специфичен. Затова преди две години Витасин решават да променят това, като добавят в състава натурално етерично гераниево масло – масло от здравец. Така създават още един крем, с по-приятен лек и топъл аромат. А и още нещо - маслото от здравец се слави с невероятните си качества, които чудесно допълват тези на класическия крем Витасин. Новият крем е в същата опаковка като на класиченият, но е с розова капачка. 
Малко след това отзивите за новия крем са чудесни и ароматът се харесва. Така тази година Ватисан ни изненадаха и с продукти за тяло и коса, обогатени именно с това етерично масло. Вече можете да откиете техните шампоан, балсам, душ-гел, сапуни и измиваща пяна за лице.

Много исках да опитам измиващата пяна, защото предполагах, че е много нежен продукт. Удобната помпичка прави много нежна, бяла, пухкава пяна, която ухае страхотно. Чудесно измива лицето и го оставя много свежо, чисто и гладко. 
Насладих се и на душ-гела под душа, който има много готин розов цвят, доста гъста консистенция и чудесен отпускащ аромат. Той също съдържа гераниево масло. Чудесно измива и оставя кожата мека и приятна на допир.

Други два продукта, които ме очакваха в кутията бяха течният и твърдият сапун. Имат същия чудесен, свеж аромат и са супер нежни към кожата. 
Прекрасни български продукти, които навярно и вие вече познавате добре и сте опитали.

Можете да ги откриете на https://vitassin.eu/


Целувки и до скоро!

2 коментара:

  1. Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

    More than 160,000 women and men are using a easy and secret "water hack" to lose 2lbs each and every night while they sleep.

    It's scientific and it works all the time.

    You can do it yourself by following these easy steps:

    1) Get a glass and fill it up with water half glass

    2) And now do this strange HACK

    and be 2lbs thinner when you wake up!

    ОтговорИзтриване