COCO & BAMBOO Coconut Products

февруари 19, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Готови ли сте за вълнуващо приключение до Тайланд? Аз, да! Великолепните продукти на COCO & BAMBOO ни отнасят точно там. Всички те са натурални, орагнични, изключително чисти и носещи духа на Тайланд. Техният запленяващ кокосов аромат е толкова истински, просто като на току-що поднесен истински кокосов орех. Да, определено Тайланд може да дойде при вас или поне да се докоснете до тази дестинация чрез продуктите на COCO & BAMBOO. Всъщност продуктите са особено популярни там. Изключително луксозен бранд, предлагащ 100% натурални, органични, с изчистен състав продукти. В основата им се крие кокосово масло, както и какаово масло, арганово масло. Вносителите за България дълги години са живели в Тайланд. Остават очаровани от културата и респекта към природата на Тайланд. Решават да запитат каква е тайната съставка на дълголетието и красотата на хората там. Всички, които попитали, отговорили с една единствена дума, но с безброй приложения, а именно… КОКОС. Така откриват, че когато кокосовото масло, извлечено от прясно пресовано кокосово мляко, се охлажда и обработва чрез центробежна сила, то остава сурово и органично, запазвайки всичките си полезни качества, аромати и вкус. Именно това кокосово масло е тайната вълшебна съставка в нещата на COCO & BAMBOO. На 100% те са без силикони, TEA, EDTA и минерални масла. Истинска луксозна домашна спа – терапия.


Радвам се, че се запознах с този изключителен бранд, който определено ще бъде сред топ откритията на годината за мен и ще се докосвам до продуктите през цялата година. Изглеждат супер примамливо и просто ти се иска да пробваш всеки един от тях. Много се вълнувах да ги опитам и очаквах да са хубави, но определено надхвърлиха в пъти очакванията ми.

Аз опитах скраб за тяло, балсам за коса и лосион за тяло. Така успях да поглезя както кожата, така и косата си. Но определено виждам още толкова много неща, които също трябва да се опитат. Нека ви запозная отблизо и ви разкажа малко повече за кокосовите вълшебности, на които сега се насладих.


Луксозен кокосов лосион за тяло 

Започвам с лосиона за тяло, който беше преполовен седмица, след като го получих. Влюбена съм в него, в мекотата, в аромата, в нежния воал, който оставя върху кожата ми. Сестра ми също остана очарована още от първо докосване. Казват за продукта, че е истинско натурално съчетание за мека и млада кожа. Подмладява кожата, защитава от слънцето, замърсяването и сухота, като я поддържа млада и еластична. Кокосовият лосион съдържа студено пресовано кокосово масло от Амфала, Тайланд и други подхранващи съставки като масло от Ший. Богат е на наситени мастни киселини и витамини E и витамин B3. 

Опаковката му е чудесна - луксозно изглеждаща бутилка с помпичка, която прави използването му още по-лесно и приятно. Текстурата му е мека, нежна, кремообразна, бяла на цвят с разкошен кокосов аромат. Ухае сякаш на пресен кокосов орех, на свежа кокосова вода, ако сте опитвали такава. Ах, великолепен аромат! Толкова истински, толкова завладяващ и пристрастяващ. Вълнува сетивата и ти се иска да го усещаш непрестанно. Поне аз съм и така и може би затова откакто имам лосиона не съм спряла да го използвам. Нанасям го по цялото тяло след баня, а много често дори и върху ръцете като крем за ръце. Много обичам да се възнаграждавам с него след като приключа с домакинската работа. Преди да изляза от вкъщи също си намазвам ръцете, за да ги омекотя и за да може ароматът да бъде с мен. Доста дълготраен е и се усеща в продължение на часове без да бъде натрапчив и силен. Нежната текстура се абсорбира бързо и попива напълно, като оставя кожата разкошна! Разкошна! Мека, нежна, отлично хидратирана, с копринено усещане. Успява да хидратира кожата в дълбочина без да оставя мазно или тежко усещане. Изключително пленяващ и носещ комфортно усещане. Наистина разкошен продукт, който всеки трябва да опита. Огромна фенка съм на този лосион, който определено успя да ме впечатли с аромат, с текстура, с усещане.


Луксозен кокосов скраб за тяло


Вторият продукт, с който поглезих тялото си под душа е кокосовият скраб за тяло. Още един невероятен продукт, носещ кокосова наслада. Определят го като уникална домашна СПА терапия за възстановяване на видимо изморена кожа на ръце и крака. Съдържа органично кокосово масло от Амфава Тайланд и нежни ексфолиращи частици от Азиатски орех, допълнен с витамини на наситени мастни киселини. Има за цел да премахне мъртвата кожа и да стимулира регенерацията на нова, подмладява и освежава. Скрабът също се намира в прекрасна опаковка. Още с отварянето на симпатичното бурканче се разнася уникален кокосов аромат. Просто разкош! Определено това е истинско СПА изживяване у дома, което всеки път ме кара да се отпусна и да се насладя максимално на прекараното време под душа. Прекрасното усещане, идва от нежните ексфолиращи частици, които деликатно почистват кожата. Просто е истиснка релаксираща терапия, както за тялото, така и за душата. Кожата се наслаждава на невероятната грижа, а душата на великолепния аромат. Първоначално го използвах само за участъци с по-груба кожа като пети, колена, лакти, а след това дори и за цялото тяло. Хубаво втривам с леки масажни движения. Нежно ексфолира и оставя кожата копринено гладка. Забелязах огромна разлика в петите ми, които отдавна не са били тоолкова меки и нежни. Наскоро започнах да го използвам и за лицето. Оказа се великолепна терапия за почистване и омекотяване на кожата. Отлично премахва черните точки без да е груб и да раздразва кожата. Носи усещане за супер свежест. Незаменимо бурканче за релакс и омекотяване на кожата. 



Луксозен Кокосов балсам за коса


Последният продукт, на който се насладих е балсам за коса. Богат е на органично студено пресовано кокосово масло, кератинов протеин и витамин В5. Ще хидратира, помогне за разплитане на краища и третиране на начупената и статичната коса. Също така ще помогне на разделените краища и изтощена коса за пълното й възстановяване. Оставя косата ви мека и жизнена от корена до върха, защитавайки я естествено от слънцето и вредните атмосферни и топлинни влияния. Балсамът е с гъста, бяла, кремообразна текстура, със същия истински кокосов аромат. Разпределям две помпички по цялата дължина, хубаво втривам и оставям за няколко минутки. Хем да подейства, хем да се насладя на аромата. Още докато изплаквам усещам колко нежна и гладка е станала косата ми. Предполагам, че, ако ги използвам заедно с шампоана резултатите ще бъдат зашеметяващи. Балсамът оставя косата много, много мека, нежна, лесна за разресване, нехвърчаща и блестяща. Поредното кокосово бижу от COCO & BAMBOO.

Великолепни продукти, които те завладяват с готиния си дизайн, нежните текстури глезят кожата, а кокосовия им аромат е вълшебство, което те отнася в някоя топла страна. Препоръчвам да ги пробвате и изобщо не отлагайте това. Ще останете изключително доволни. Освен това предлагат и красиви кутии, в които можете да направите специална селекция и да подберете продукти според вашите предпочитания, а след това да ги поставите в красивата кутия. Определено се получава един разкошен подарък, който би зарадвал всеки. Аз, като един ценител на хубавата козметика смятам, че на 100% всеки ще го оцени.


Всички уникални кокосови продукти COCO & BAMBOO можете да откриете на https://mycocoboo.com/.

Напишете ми дали сте опитвали продуктите и какво мислите за тях. Ако все още пък не сте ги пробвали, кои от нещата, които видяхте бихте искали да пробвате първо?

Благодаря на бранда за предоставените продукти! 



Целувки и до скоро!

0 коментара: