Hands on Veggies Are Here

март 20, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, привет!
Привлечена от великолепните опаковки, бях супер любопитна да опитам нещата на Hands on Veggies. Чували ли сте за марката? Тя има уникални натурални продукти, като в състава им може да откриете различни зеленчуци като люта чушка, артишок, тиква, авокадо, зеле. Продуктите съдържат множество витамини, антиоксиданти, минерали и много други подхранващи съставки. Освен това и опаковките им са супер забавни и малко по-различни от тези, които сме свикнали да поставяме в банята. Имат готини картинки на зеленчуците, които съдържат и са в толкова свежи и ярки цветове. И нещото, което е уау е, че тубичките са естествено рециклируеми и изработени от захарна тръстика. Вече опитах три техни продукта - шампоан, балсам и душ гел, като освен това имат и leave-​in спрейове за коса, лосиони и мусове за тяло, както и дезодоранти. Изобщо супер сладки продукти! С тях се стремят да направят света още по-зелен и хубав. Любими са ми и послеписите към всеки продукт като PS: Make life epic!/ PS: You don’t have to be perfect to be amazing!.
Био шампоан с чили и портокалов цвят за допълнителен обем
Най-голямо впечатление ми направи шампоанът с чили и портокалов цвят. Не само заради готините съставки и свежата опаковка, ами защото е и подходящ за моя тип коса - тънка и фина. Има за цел да я направи жива, обемна, гъста, силна. Също така укрепва структурата на косъма и изобщо създава една красива коса. Био шампоанът е с изцяло натурални съставки сред които чили фермент, червен портокал и бяла глина. Чилито има витаминизиращ ефект и помага на скалпа да абсорбира хранителни вещества. Това укрепва косата и скалпа в дългосрочен план и насърчава растежа на косата. Бялата глина гарантира обем. Има много лека и приятна течна текстура с жълтеникав цвят. Консистенцията е малко по-рядка, за да може по-лесно да се разпенви и разнесе. Препоръчва се да разклатим тубичката добре преди употреба. Има невероятно свеж, повдигащ настроението натурален аромат. Измива чудесно косата без да я пресушава. Прави косата ми жива, свежа и блестяща. Също така забелявах, че не се омазнява толкова бързо както преди. 

Био балсам за възстановяване и грижа с тиква
Балсамът, който пробвах също е този с тиква, кокос, както и ценно арганово масло. Подхранва и укрепва косата, подобрява текстурата на косъма, придава сила и хидратация. Има гъста бяла текстура, която ухае много нежно на цветен и топъл на иланг иланг, портокал и ванилия. Ароматът му също е на истинско, на природа, толкова натурален и жив. Разпределям го по дължините и изчаквам да подейства няколко минути. Още докато го изплаквам усещам как косата ми е станала по-мека и нежна. В комбинация с шампоана работят чудесно и резултатът е чудесен. Косата става лъскава и блестяща. Изглежда здрава и жизнена. 
Стягащ био душ гел с артишок 
Душ гелът също ме впечатли със супер яките си съставки. Той е с артишок и лавандула. Пише, че възстановява и подобрява текстурата на кожата, като я прави гладка и еластична, за копринено меко усещане. Екстрактът от артишок е невероятно ефективен, когато става въпрос за стягане на кожата. С горчивите си вещества стимулира метаболизма на кожата и благодарение на антиоксидантите предотвратява образуването на свободни радикали. Стимулира се производството на колаген и се подобрява структурата на кожата. Екстрактите от подбел и маточина правят кожата гладка и еластична. Консистенцията му е подобна на шампоана - течна и с жълтеникав цвят. Има много въздействащ наситен истински лавандулов аромат. Ухае на живот, на природа. Много, много хубав аромат. Измива нежно и деликатно кожата и след това я чувствам превъзходно. Оставя много свежо чувство и тонизиращо усещане.
Изобщо и трите неща са толкова, толкова нежни към кожата и косата. Пекрасни продукти, идващи от природата!
Можете да ги откриете на www.handsonveggies.bg

Целвуки и до скоро!

0 коментара: