Vichy Dercos Densi Solutions & Vis Plantis Herbal Vital Care Fenugreek Shampoo

март 24, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

На рафтчето в банята вече има два нови шампоана, които вече цял месец се каня да ви покажа. Обичам косата си и винаги се стремя да изглежда добре. От известно време съм се заела да я направя малко по-гъста, обемна и да възвърна плъстността, която имаше преди години. Избрах два шампоана, които пробвам за първи път. Единият е Vichy Dercos Densi Solutions, а другият Vis Plantis Herbal Vital Care Fenugreek. И двата за са сгъстяване и възстановяване на тънка и отслабена коса.

За серията на Vichy Dercos Densi Solutions научих още преди две години, когато всъщност я представиха за първи път. След това прочетох доста положителни отзиви от много момичета, които я бяха пробвали. Тя включва три продукта - шампоан, балсам и концентрат, които работят чудесно заедно и засилват действието. Серията е предназначена за жени, които страдат от изтъняване, липса на плътност и намаляване масата на косата. 
Шампоанът действа на нивото на скалпа, за да почисти косата от корените. Той прави косъма по-силен и по-дебел още след първото приложение. Шампоанът съдържа рамноза, която помага да се възстанови и подобри състоянието на скалпа, така че косата да е по-силна и по-устойчива. Формулата е обогатена с филоксан, за да укрепи косата отвътре, да я направи по-твърда и по-плътна. Както и Витамин Е, който предпазва косата от действието на външни агресивни фактори, които могат да забавят растежа на косата и да влошат качеството й. В състава на шампоана има още термална вода Vichy с висока минерализация. Тя има успокояващ ефект върху скалпа, който е доказан в клинични условия. Текстурата му е доста гъста, гелообразна, прозрачна и специфичен аромат. Прави хубава нежна пяна и оставя косата свежа и блестяща. Определено ще го взема отново! Чудесен е!


До този момент не бях пробвала нещо на Vis Plantis. Докато разглеждах и избирах шампоани, видях, че имат такъв за сгъстяване. Прочетох, че има положителни отзиви за него и веднага го грабнах. Herbal Vital Care Fenugreek е подсилващ шампоан за слаба, склонна към оредяване коса. Съдържа екстракт от сминдух, хвощ и черна ряпа. Екстрактът от сминдух регенерира и стимулира растежа на косата. Екстракт от хвощ и черна ряпа подхранват и укрепват корените на косата и придава блясък. Не съдържа SLES, SLS, силикони, оцветители, парабени. Шампоанът има нежен аромат, пени се добре и ми доставя голямо удоволствие при употреба. Като цяло е нежен и почиства отлично. Препоръчвам го, защото е приятен, с добър състав, цели 400 мл., а и цената му е много добра - 8,90 лв. 
Вие опитвали ли сте ги и от кой шампоан против косопад сте доволни?

Целувки и до скоро!

0 коментара: