Kеrastase Genesis

май 22, 2020 Maia Georgieva 0 Comments



Мм, даа! Kеrastase нямат равни, когато трябва да се създава удоволствие за косата. Най-новата бонбонено розова серия е тук, за да направи косата ни по-гъста и буйна. И също както пролетта преобразява природата, да я преобрази, карайки я да разгърне целия си блясък, плътност и красота. Серията против косопад е тук само от март, а вече създаде истински фурор. Genesis комбинира мощни съставки с екстракт от еделвайс и корен от джинджифил в луксозна формула, която действа против косопад причинен както от накъсване по дължините, така и в следствие на отслабване от корените. Kеrastase винаги са велики в своите нежни и разкошно ухаещи формули, които работят и оставят истинско усещане за удоволствие и лукс. Нежният аромат ме обгръща и веднага завладява сетивата ми, оставяйки по косата дълго след това. Косата ми изглежда и се чувства превъзходно след комбинацията от четирите превъзходни продукта от серията - шампоан, маска за коса, термозащитен флуид и серум.


Kerastase Genesis Bain Hydra Fortifiant Шампоан за фина коса склонна към косопад

Шампоанът Genesis нежно почиства и подсилва косата, като я прави по-устойчива, за да намали риска от косопад. Нещото, освен готината розова опаковка и прозрачната гъста текстура, което веднага ме грабна е, деликатната му формула, която е подходяща за фина и склонна към омазняване коса. Винаги съм искала подобен шампоан, който хем се грижи за плътността на косата ми и намалява риска от косопад, хем действа и срещу омазняването й. Шампоанът премахва себума и замърсяванията, а нежното му почистващо действие омекотява и хидратира всеки косъм от корена до връхчетата, придавайки чувство за лека коса. Подхранва косата и улеснява разресването, без да утежнява. Шампоанът има изключително лек и приятен аромат. Прави чудесна мека и пухкава пяна. Измива косата просто перфектно и я оставя толкова хубава и мека на допир. Самата коса се усеща по-плътна и определено не се омазнява толкова бързо, както преди.

Kerastase Genesis Masque Reconstituant Маска за коса склонна към косопад

Богатата формула на маската Kerastase Genesis интензивно подхранва и подсилва косата, като предотвратява накъсването и я прави по-силна, устойчива и хидратирана. Мощната комбинация от подхранващи съставки прави косата лесна за разресване, мека и подхранена. В резултат всеки косъм е подсилен и блестящ. Маската е в прекрасна бебешко розова кутия. Ах, така да ми допадат опаковките на нещата от цялата серия. Има плътна мечно бяла текстура, която ухае невероятно готино. Нанасям от маската по цялата дължина на измита и подсушена с кърпа коса. След това хубаво масажирам и втривам. Така я оставям за около пет 5 минути, за да подейства и накрая изплаквам. Прави косата прекрасна - мека, гладка, прекрасно ухаеща.

Kerastase Genesis Defense Thermique Термозащитен спрей против накъсване

Спреят Kerastase Genesis Defense Thermique също предпазва косата от накъсване. Млечната формула му предпазва косата от увреждане по време на термообработка, като защитава косата от топлина до 230°C, улеснява разресването и осигурява оптимална хидратация, без фриз ефект и без да утежнява. В резултат косата е блестяща, мека и копринена на допир. Може да се използва върху суха или още влажна коса. Аз го нанасям обикновено върху влажна коса, която просто леко съм подсушила с кърпа, като хубаво напръсквам дължините. След което разресвам косата и изсушавам. Изключително лек и приятен продукт, който предпазва от топлината на сешоара и пресата без да утежнява косата. Оставя я блестяща и мека на допир. 

Kerastase Genesis Anti-Chute Fortifiant Подсилващ серум за коса склонна към косопад

Серумът Kerastase Genesis Anti-Chute Fortifiant спомага за подобряването на устойчивостта на всеки косъм. Ден след ден серумът успокоява и подсилва естествената защитна бариера на скалпа. Има успокояващ ефект, намалява сърбежа и дискомфорта на скалпа след 3-седмична употреба. Има чудесна стъклена опаковна. Текстурата му е подобна на желе и това спомага да не се разтича по скалпа след нанасяне.  В резултат косата е по-силна и красива, с по-здрав вид. Поставям 4 дози от серума в корените на косата след баня върху влажна коса.След което втривам с нежни масажни движения. 


Цялата серия Genesis е прекрасна и чудесно преобразява косата, правейки я по-обемна, здрава и блестяща. Ако и вие искате нещо наистина превъзходно, я опитайте! 


Целувки и до скоро!

0 коментара: