My 5 favourite drugstore products

май 13, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Какво правим когато харесаме някой продукт? Купуваме го пак и пак, и пак. Да, има продукти, които никога не омръзват. Казвала ли съм ви че имам няколко такива, които грабвам без дори да се замислям? Днес споделям с вас пет от моите любими дрогерийни продукти, които купувам отново и отново.


Започвам с разкошно ухаещия душ-гел на NIVEA от новата им серия душ-гелове Fresh Blend. За първи път брандът ни представя продукти в 100% рециклируеми PET опаковки, изработени от 100% рециклирана пластмаса. Серията е изцяло вдъхновена от природата и създадена с грижа и отговорност към околната среда - съдържа 98% биоразградима формула, с 90% естествено добити съставки. Формулата им е веган и е изключително нежна и щадяща - без животински съставки или съставки, добити от животни. Серията Fresh Blends предлага три невероятно ухаещи душ-гела. Съчетават завладяващите и освежаващи плодови аромати на диня, мента, малина, боровинка, кайсия, манго, кокосово, бадемово и оризово мляко. Аз грабнах NIVEA Fresh Blends Raspberry, който е с плодов екстракт от малинов сок, комбиниран с нежно бадемово мляко и боровинки. Дава невероятно свежо усещане, а превъзходният аромат те кара да си пийнеш все едно е истинско плодово освежаващо смути. Мисля, че цяло лято ще се наслаждавам на тези душ-гелове.
След като използвах няколко опаковки от крема за коса на L’Oréal Paris - Elseve Dream Long и останах очарована, нямаше как да не опитам и останалите продукти от серията. Определено косата ми хареса и тях и й подействаха страхотно. Та, ето и поредните опаковки и от тях. Както знаете серията е подходяща за дълга и увредена коса и има за цел да предпази крайчетата от накъсване и разделяне. Моята коса има точно такъв проблем с вечно сухи и цъфнали крайчета. Та, шампоанът и балсамът ми пасват идеално. Продуктите са обогатени с кератин, витамини и рициново масло, които укрепват структурата на всеки косъм и едновременно с това предпазват от бъдещото му увреждане. Чудесен бонус са опаковките в красив наситен оранжев цвят, както и вълшебният им аромат. 
Препоръчвам да погледнете и пастите за зъби на Elmex. Веднага ми допадна тяхната предпазваща от кариес Caries Protection паста. Изключително мека и деликатно почистваща, оставяйки много свежо усещане след измиване с нея. Ще ги откриете и в почти всяка онлайн дрогерия. 
Друго на L’Oréal, което не спирам да използвам е тяхната мицеларна вода. Изпробвала съм всичките им видове и като най-добра за моята кожа се отличи L’Oréal Paris Micellar Water със синята капачка. Тя е за нормална към смесена чувствителна кожа. Изключително деликатно премахва напълно грима без да оставя неприятна следа върху кожата или да пощипва. Още няколко нейни плюса са, че няма аромат, не изушава кожата и е доста икономична.
Вече знаете какво да направите, ако мерните тези продукти в някоя дрогерия. А вие имате ли си любими дрогерийни продукти? 

Целувки и до скоро!

0 коментара: