Neoval Anti-Dandruff Supplier

септември 21, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Имате пърхот? Кажете му "сбогом" с продуктите на Неовал. Серията включва три различни шампоана, както и лосион. Аз имам шампоанa за нормална коса и лосионa против пърхот. Много бързо видях резултата с тях. Определено ще постигнете по-добър ефект, ако използвате продуктите заедно, както направих аз. Те се борят директно с причинителите на състоянието и спомагат за връщането на микробиомния баланс на скалпа. Главната причина за появата на пърхот е гъбичката Malassezia. Тя води до отделянето на високоспецифични мастни кисели, които стартират възпалението и лющенето на скалпа. Гъбичката съществува в човешката кожа при нормални условия, но в увеличено количество се налага нейното елеминиране, тъй като може да доведе до по-сериозни проблеми. Много се радвам, че ги опитах. Благодарение на тях се отървах от този така неприятен проблем. Те са действащи и ефикасни, благодарение на тяхната активна съставка – ciclopirox olamine. Тя е с доказано антимикотично действие и можете да контролирате пърхота. От съвсем скоро продуктите се предлагат в бутилки от 100 мл., които са супер удобни за пътуване и могат да се носят навсякъде.
Шампоанът е с нежна лека прозрачна текстура със синьо-зелен оттенък и с много приятен, свеж аромат. Нанасям от него и масажирам в корените няколко минути и изплаквам. Пише, че може да се нанаесе и повторно и да се мсажира за около пет минути, след което да се изплакне. Може да се използва 3-4 пъти седмично. Прави мека пяна и измива чудесно косата. Освен, че се справя още след няколко измивания с пърхота, прави косата изключително мека, нежна и блестяща.
Лосионът на Neoval е отлично допълнение към шампоана. Той се използва след измиване на косата с шампоана. Подсушавам я с кърпа и я разресвам. След това впръсквам лосиона в скалпа и хубаво масажирам с пръсти. Опаковката му е с помпичка, която позволява лесно да се нанася. Той не се изплаква и остава в скапла, за да се бори продължително с гъбичката, която е основния причинител на пърхота. Прозрачен е и с изключително приятен аромат на пачули. Уханието се запазва по косата и обичам да го усещам. По никакъв начин не утежнява косата. Не забелязвам да я спластява, прави по-тежка или мазна. Изключително лек и приятен. 
Продуктите на Неовал ефективно се борят с пърхота и благодарение на тях ще се радвате на здрав скалп и здрава коса. Можете да ги разгледате и прочетете повече на техния сайт neoval.info. Ще откриете продуктите на Neoval по аптеките. 

Имате ли пърхот? А опитвали ли сте продуктите на бранда?

В моя Инстаграм профил Ви очаква игра, в която можете да спечелите три лосиона. Можете да се включите ето тук.

Целувки и до скоро! 

0 коментара: