Scottish Fine Soaps - Комплект Au Lait

септември 19, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Не знам защо, но винаги, когато става дума за Scottish Fine Soaps се сещам за тяхната божествена серия Au Lait. Нещо като запазена марка им е. Най-после им се насладих и аз. В комплекта се крият цели четири луксозни продукта и така опитах голяма част от нещата. Тук имам душ-гел, крем за ръце, крем за тяло и сапун. Белите опаковки с кравичка са толкова сладки. Хем изчистени, хем тези детайли ги правят много сладки. В превод Au Lait означава "с мляко" и разбира се, са обогатени с мляко, както и още с масло от карите, кокосово масло и витамин Е. Изпипани богати, нежни текстури, които доставят голямо удоволствие. Ароматът им е толкова, толкова добър! Ухае не чисто и нежно. Обсебена съм! Много, много ги харесвам и вече имат специално място в сърцето ми! С удоволствие включих всеки един от продуктите от серията Au Lait в моята рутина!
Кремът за ръце е обогатен с масло от карите. Има богата, плътна консистенция и изключително нежен аромат. Омекотява перфектно без да оставя мазен филм.
Луксозният крем за тяло е един от любимите ми продукти от колекцията. Кокосовото масло и истинският млечен протеин се грижат за кожата и я правят мека, гладка и деликатно ароматизирана. Мигновено се разтапя и усвоява от кожата, като я дарява с кадифена прегръдк, оставяйки я толкова нежна и мека. 
Душ-гелът и сапунът изключително нежно почистват кожата. 
Сапунът е кремообразен тройно пресован. Съдържа омекотяващо и предпазващо масло от карите и е обогатен с млечни глицериди, за да доставят на кожата допълнителна мекота. Прави мека пяна и въпреки че е малък, се използва доста дълго време. 
Крем душ гелът е обогатен с хидратиращо алое вера и анти-оксидантен екстракт от мляко. Нежната перлено бяла консистенция създава прекрасна, гъста кремообразна пяна. Ароматът е много нежен и определено доста ми допада. Оставя кожата подхранена, свежа и мека.
Божествени! Опитайте ги, веднага ще ги обикнете! Комплектът е перфектен за подарък, защото идва в красива кутия. 
Ще го откриете по аптеките, както и он-лайн тук

Целувки и до скоро!

0 коментара: